2015.11.08_En ny start - artikel v. Ruth C.Christophersen og Else Dupont

 

Hvad er DKKF ? Lederteamet Kalender Samarbejde Links Indmeldelse Meddelelser / Artikler

Siden rev. : 2017.10.03

Nyhedsbrev: tryk HER

Kalendere 2017: tryk HER og HER

Lyt til 'Nu falmer skoven'': tryk HER

En ny start

 

Ja, det blev på mange måder en ny start. Uøvede kræfter tog over, efter det stærke hold, der nu allehavde valgt, at træde tilbage og opløse foreningen.

Indrømmet, det var ikke en let beslutning og det har heller ikke været så let.

Det var nok lidt lettere, da man sad i den lille tilbageblevne flok, der 'bare' lyttede til alle dem, der evt. brokkede sig, end det var sådan at få det hele op at stå igen efter det hold, der til sidst kun ønskede, at opløse vores alle sammens 90år gamle forening....

 

Men målet blev sat af en lille, lille gruppe ældre DKKFére, nemlig: DKKF skal leve IKKE opløses, men leve videre.

 

Det skylder vi vore efterkommere - men også dem, der igennem alle 90 år, har sat sig spor i foreningens lange og på mange områder ret spændende historie.

 

Som Lederteam, konfronteret med en ny opgave - måtte vi dog hurtigt erkende, ikke mindst på baggrund af de sidste par års stærkt dalende medlemstal og den dårlige økonomi, at nogle større og lidt vanskelige ændringer var nødvendige for at foreningen kunne komme på fode igen.

 

Alligevel er vi kommet et godt stykke vej, hvor ”stenene”- som spærrede – lidt efter lidt kunne fjernes: Samarbejde, banken, papirer, sygdom, breve, møder etc. - hvilket har været medårsag til den manglende orientering, og det beklager vi naturligvis meget!

 

Men foreningen er kommet godt på fode iigen – med en god biskoppelig velsignelse og med en ny gejstlig rådgiver, som er: pater Paul Marx omi.

 

- og nu med en hel del nye medlemmer - tidligere, som nye medlemmer.

 

Dertil, med troen på - at Gud er med os.

 

Vore møder i lederteamet, holdes midt i landet, nemlig på Dalum Kloster i Odense, hvor søstrenes omsorg, den klosterlige stilhed og skønne natur – indvirker på arbejdsgangen, og giver nyt mod - og prisen er i snit den samme, som hvis alle medlemmer skulle rejse til Jylland eller Sjælland for at afholde møder.

 

Men vi har også den tillid til alle Jer, vore medlemmer i DKKF, at I bakker os op – for deraf afhænger meget.

 

Samarbejde, selv om det kan være svært - modner og skaber glæde; men stiller samtidig spørgsmålet – hvad kan vi gøre for Kirken – nu, hvor mange grå skyer spærrer for udsynet og så ofte lægger bånd på tilliden til Gud?

 

Kniber det med forslag eller aktiv støtte, så er en bøn for DKKF´s arbejde lige så vigtig.

 

 

Ruth Christophersen

/ Else Dupont

 

 

Efterår 2017 (Nordlige halvkugle).

Fra:fredag den 22. september Til: torsdag den 21. december

 

Efterår er en af de fire årstider.

 

Der er ingen officiel meteorologisk definition; men for Danmark er foreslået perioden, hvor minimumstemperaturen ligger mellem 0 og 10 °C og gennemsnitstemperaturen falder (ca. 20. september til ca. 30. november).

 

Efteråret symboliseres i kunsten ofte med høsten, og at bladene begynder at falde af træerne.

Omvendt symboliserer efteråret oftest alderdommen.

 

Det varmeste efterår (kalendermæssigt) i Danmark registreres i 2006 med en gennemsnitstemperatur på 12,2° C. [1]

Ovenstående efterårs fotos er fra henholdsvis Norge, Odense Å, Klosterparken i Odense, samt områder i det sønderjydske ved Vadehavet..... og på Als...